AP NEWS

New Quiz

September 16, 2018

1. What institution of higher learning dismissed a student two classes away from graduating because it found out he was gay? A. University of Scranton B. Clarks Summit University C. Lackawanna College D. Marywood University 2. What’s part of renovations at Russell Park in Carbondale? A. New playground equipment B. Walking trail C. New basketball courts D. All of the above 3. A Scranton official, a landscape architect and the Electric City Shock team brought a proposal to city council on Monday that would enhance the “front door of the city.” What’s the proposal? A. Baseball park B. Soccer field C. Football stadium D. Tennis court 4. True or false: A vaguely worded 2013 agreement could let former Lackawanna County Prison guard John Shnipes Jr., accused in the prison sex abuse case, escape prosecution. A. True B. False 5. The Outlaw Music Festival made a stop at Montage Mountain on Friday? Who wasn’t on the bill? A. Van Morrison B. Neil Young C. Lukas Nelson & Promise of the Real D. Willie Nelson 6. With students from West Scranton High School watching, Lackawanna County held its yearly 9/11 memorial where? A. West Scranton High School B. Courthouse Square C. Nay Aug Park D. McDade Park 7. Which historic downtown Scranton building will soon be the home of loft apartments? A. Samter’s B. City Hall C. Pennsylvania Paper & Supply D. Masonic Temple 8. Lackawanna County District Attorney Mark Powell spoke about plans to strengthen school safety and announced a pilot program about opioids during a visit to what school Wednesday? A. Scranton High School B. Scranton Prep C. Valley View High School D. Dunmore High School 9. A resident claims a deed restriction requiring Nay Aug Park to remain a “free and open public park” prohibits what from opening there? A. Golf driving range B. Splash pad C. Coffee shop D. Zoo 10. What municipality plans to reinstate a fired police officer with full back pay after an arbitrator’s ruling? A. Dalton B. Scott Twp. C. Scranton D. Dickson City Answers: 1. B; 2. D; 3. B; 4. A; 5. B; 6. D; 7. A; 8. D; 9. C; 10. D

AP RADIO
Update hourly